Viki és Szilárd – esküvői fotózás

Talán nem túlzok, ha azt mondom, a “nyár egyik legaranyosabb esküvős párjával” hozott össze a sors. Viki és Szilárd az utolsó pillanatban talált rám, szerencsére még a dátum is szabad volt. 🙂 Nem sok idő telt el…, mellettem döntöttek és a már a telefonos beszélgetéseink során éreztem, hogy ez nem lesz hétköznapi esküvői fotózás.

Így is lett… Viki és Szilárd olyan pár, akik ha csak egymásra néznek, megáll körülöttük az élet. Ízig-vérig szeretik egymást, és ez az esküvői fotók készítése során csak jobban felerősödött bennünk. Külső szemlélőként nagyon érdekes volt látni a közöttük lévő harmóniát. Az esküvői fotózás során pedig nagyon sok vidám pillanatot szereztünk egymásnak és a fotózáshoz sokban hozzájárult kettejük olykor laza, olykor vagány stílusa.

Nagyon köszönöm, hogy engem bíztatok meg az esküvőtök fotódokumentálásával. Örülök, hogy részese lehettem azoknak a nem mindennapi pillantásoknak és egymás iránt érzett érzelmeknek. Remélem a fotóimmal én is hozzájárulhattam a boldogságotokhoz. 🙂

eskuvoi_foto_viki_szilard_006

eskuvoi_foto_viki_szilard_002