• Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ

  Esküvői és jegyes fotózás

Kismama fotózás

Áldott állapot…, mely nagyon gyorsan és szinte nyomtalanul is elmúlik. Az óvatos mozdulatok, a kerekedő pocak ész sok más kellemes emlék… mely könnyen feledébe merül. Fotóimmal minden kismama számára maradandó és örök emléket szeretnék biztosítani, melyeket később visszanézve az elmúlt kilenc hónapnyi öröm és csoda boldog percei jutnak eszünkbe. Ennek érdekében a kismama fotózás során a profi fotók mellett maximálisan odafigyelek arra is, hogy a leendő anyuka ne érezze magát kényelmetlenül és a természetes szépség, kivirult, kiteljesedett nőiesség is megmutatkozzon a fotókon.

Otthonos hangulatú műtermemben várom azokat a kismamákat, akik nem szeretnék, hogy életük egyik legszebb időszaka emlék nélkül múljon el, illetve azokat az anyukákat akik csupán egy kedves meglepetést szeretnének szerezni a leendő apuka, nagyszülők, rokonok számára.
A műtermi kismama fotózás időtartama kb. 1,5-2 óra, mely során különböző hátterekkel és különböző ruhákban vagy akár fehérneműben készülnek a fotók. Igény esetén természetesen kültéri fotókat is készíthetünk.