Judit és Peti – esküvői fotózás

Péterrel és Judittal egy esküvőn ismerkedtünk meg, ahol ők mint vendég, én pedig mint esküvői fotós voltam jelen. Nagyon örültem, mikor telefonon felkerestek, hogy engem bíznak meg az esküvőjük fotózásával. Már akkor tudtam, hogy egy nagyon izgalmas kreatív esküvői fotózás vár ránk. Még az esküvői fotó előtt jelentkeztek nálam, együtt terveztük meg az esküvői helyszín fotódizájnját, a jókívánság táblát és a szüleik ajándékát is.

A sok közös tervezgetés és telefonbeszélgetések közepette szinte szinte észre sem vettük, hogy elrepült az idő és eljött május 11-e, az esküvőjük napja. Tovább Judit és Peti esküvői fotóihoz.

Esküvői fotózás - Judit és Péter_019

Egy meleg májusi hétköznap délután az előkészület fotózásával kezdtünk, Peti itt látta meg először Juditot menyasszonyi ruhájában. A mámorral teli pillanatok után útra keltünk az esküvő fotózás helyszínére, ahol aztán mindennel találkoztunk. Először tikkasztó meleg, aztán rajzó szúnyogok… A kültéri és beltéri esküvői fotók elkészítése után előkerültek a spontán ötletek is, így hazafelé tartva egy zöldellő búzamezőn is megálltunk. Utólag visszatekintve egyértelműen kijelenthetem, hogy kár lett volna kihagyni ezt a nagyszerű esküvő fotó helyszínt. Az esküvő fotózás után kicsit fáradtan, de annál türelmetlenebbül vártuk a szombati napot. Ismerve a fiatalok stílusát és mentalitását, a korábban remélt dolgok sem maradtak el és egy hatalmas bulis társaságban találtam magam, akik levetkőzve gátlásaikat, önfeledten ünnepeltek együtt Petivel és Judittal.

Következzenek hát a fotók egy élettel teli párról, az életük napjáról és egymás iránt érzett szerelmükről:

Esküvői fotózás - Judit és Péter_002

Esküvői fotózás - Judit és Péter_032

Esküvői fotózás - Judit és Péter_020

Esküvői fotózás - Judit és Péter_003