• Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ

  Esküvői és jegyes fotózás

esküvő fotózás

Esküvői fotózás

A kreatív esküvői fotózás…
A kreatív esküvői fotózás az esküvő fotózás számomra legkedvesebb eseménye, és egyúttal a teljes esküvői fotósorozat legdominánsabb része. Ezek azok a képek, amelyeket mindenki látni fog. Elküldhetitek ezeket az esküvő fotókat a távoli rokonoknak és barátoknak, készülhetnek belőlük meghívók, köszönő- és ültetőkártyák. Éppen ezért az esküvői fotós feladata, hogy ezeken a fotókon önmagatok legyetek, és természetes létetekben – de a hétköznapi, sablonos életből kiszakítva – mutasson be titeket, mint amilyenek valójában vagytok. Egymással foglalkozva, magatokat elengedve és a gátlásaitokat levetkőzve készülhetnek Rólatok az egyéniségetekhez legjobban illő stílusú esküvői fotók. Az esküvő fotózás kreatív részére érdemes legalább 3 órát szánnotok, mely általában az esküvő előtti napon, délután történik. Mivel az esküvő napja fárasztó és rohanós, ezért több időnk és lehetőségünk van akár több- vagy távolabbi helyszíneken is fotózni.

A TTD fotózás…
A TTD (Trash The Dress), azaz a ” Tedd Tönkre a ruhádat” fotózáson extrém helyeken olyan képek készülnek, amelyek teljesen ellent mondanak a menyasszonyi ruha szépségének és eleganciájának. Ezt a fajta esküvő fotózás a kicsit extrémebb, vagányabb stílust kedvelő, kicsit merészebb pároknak ajánlott, akik nem félnek- megmutatni a másik “arcukat” is, és hogy “piszkos” lesz a menyasszonyi ruha. Javaslom, hogy az ilyen stílusú fotózásra ezért az esküvő fotózás után kerüljön sor.

Ha éppen esküvői fotós keresése előtt állsz, a következő linkre kattintva elolvashatsz néhány dolgot, mely nagy segítségedre lehet a megfelelő esküvő fotós megtalálásában: Hasznos tanácsok esküvő fotó előtt