• Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ

  Esküvői és jegyes fotózás

Bemutatkozás

Esküvői fotós

Kedves menyasszony és vőlegény!szmolarmark-eskuvoi-fotos

Örülök, hogy ellátogattatok a weboldalamra, Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hetedik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás, mely műfaj az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. Minden egy meghatározott sorrend szerint ott és akkor történik, nincsenek átlagos és megismételhető pillanatok, ezért számomra is ugyanolyan fontos a Ti nagy napotok. Ha szeretnétek, hogy egy fiatal, de szakmailag naprakész és elismert esküvői fotós örökítse meg az esküvőtöket, akkor jó helyen jártok. 🙂 Az esküvői fotózással főállású vállalkozóként foglalkozok, így gyakorlatilag teljes odaadással és elhivatott, hivatásos fotósként teszek eleget minden felkérésnek. Az évek során szerzett tapasztalat és megannyi boldog pár – akik rám bízták életük egyik legmeghatározóbb napjának fotódokumentálását – segített ahhoz, hogy az emberek közti vibrálást és az érzékiséget képekben is kifejezhessem, ezért az esküvő fotózás során szeretem az emberi kapcsolatokat, az örömteli- és természetes pillanatukban megörökíteni.

Számomra az esküvői fotózás nem csak munka és kihívás. Az esküvői fotózás az a terület, ahol a kreativitásom és látásvilágom is kiteljesedik. Az fotósorozatommal egy történetet mesélek el a nap eseményeiről már az előkészületektől kezdve a menyecske tánccal bezárólag. Mint esküvői fotós feladatom, hogy a háttérbe húzódva, fotózsurnaliszta stílusban úgy örökítsem meg az eseményeket, hogy a fotósorozat az évek múltán újra felidézze az esküvő legszebb mozzanatait, megőrizve azok szépségét és varázsát.

A folyamatosan frissülő galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetitek nyomon esküvői fotós munkásságomat, az nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója az e-session vagy love session fotózás is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb fotósorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphattok betekintést. A tapasztalataim gyarapítása és kreativitásom fejlesztése érdekében esküvői fotózás workshopokon is részt veszek.

Remélem, hogy a fotóim elnyerték a tetszéseteket és megtaláltátok, akit kerestetek. Ha ez így van és az oldalamon látott fotók alapján szeretnétek, hogy én fotózzam az esküvőtöket, azt mielőbb jelezzétek az elérhetőségeim egyikén, hogy egy személyes találkozó alkalmával pontosíthassuk a részleteket.

Kellemes időtöltést kívánok!
Szmolár Márk – esküvői fotós

There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.” – Ernst Haas
(This is what I “do” with my life.)