Tippek esküvői fotózáshoz

1. Hozz létre egy rövid listát

Egy hasznos tippet kaptam esküvői fotózáshoz, mely akkor lesz segítségünkre, ha a történések hevében nem mindig tudjuk azokat a képeket megcsinálni, amiket szerettünk volna. Kezdő esküvő fotósok esetében ennek elkerülésére célszerű egy listát létrehozni, amin összegezzük a terveinket, amire bármikor rá tudunk lesni a nap folyamán. Ez különösen hasznos lehet pl.: családi felvételeknél. Nincs attól rosszabb, amikor a képeket visszanézed és rájössz, hogy nem készült fénykép a boldog párról a nagyival!

Tovább

Amit csinálok és amit szeretek csinálni (Kreatív esküvői fotózás)

Amit csinálok és amit szeretek csinálni – (kreatív esküvői fotózás)

A kreatív látásmódom és a képi megjelenítési technikáim a riporterként eltöltött évek alatt megszerzett tudáson nyugszanak, amit az esküvői fotózás alanyai, a jegyes párok folyamatosan inspirálnak. Magukkal ragadnak a különböző fotográfiai elemek és az általuk támasztott kihívások, egyszerűen imádom ezt. A sikeres képek egy vizuális hatásra alapulnak, mely így alkot kompozíciót. Ebben részt vesznek a grafikai elemek, a világítás, amely fokozza az esküvői fotózás kompozícióját, az információk megjelenése a témában és a legfontosabb, az emberi érzelem és a hangulat.

Tovább

Viki és Szilárd – esküvői fotózás

Talán nem túlzok, ha azt mondom, a “nyár egyik legaranyosabb esküvős párjával” hozott össze a sors. Viki és Szilárd az utolsó pillanatban talált rám, szerencsére még a dátum is szabad volt. 🙂 Nem sok idő telt el…, mellettem döntöttek és a már a telefonos beszélgetéseink során éreztem, hogy ez nem lesz hétköznapi esküvői fotózás.

Tovább

Erika és Zolka esküvői fotózás Debrecen

Két hihetetlenül jófej emberrel sodort össze az élet. 🙂
Az első találkozásunk után igaz, nem ment minden olyan zökkenő mentesen, és nem mindent sikerült összehoznunk, amit az esküvői fotózás előtt közösen elterveztünk. Ennek ellenére egy oltári jó esküvői fotó-sorozat lett a történet végeredménye… Az esküvői fotózás Debrecenben, Nyíregyházán és Lillafüreden volt, mindenütt fotóztunk, ahol csak lehetett és addig, ameddig csak bírtuk. 🙂

Tovább

Fruzsi és Sanyi esküvői fotózás

Amikor Sanyival és Furzsival legelőször találkoztunk, már akkor éreztem, hogy nem egy átlagos esküvői fotózásról van szó. Az idő múlásával a gyanúm beigazolódott. Az esküvői fotózás előtti jegyespár fotózás pedig mégjobban megerősítette a korábbi érzésemet, hiszen egy olyan párral sodort össze az élet, akiknek még számítanak a hagyományok és a népi szokások.

Tovább

Edit és Árpi – esküvői fotózás

Június 6, Péntek. Minden rádió és televízió az áradás okozta súlyos gondokkal foglalkozik… Mint esküvő fotós, ezzel nem törődve, nyakamba vettem az országot, hiszen már várt rám az a két személy, akiknek jöhet bármi, de nem maradhat el az esküvői fotózás. Budapestre érkezve szörnyű látvány fogadott, minden a feje tetején állt…

Tovább

Judit és Peti – esküvői fotózás

Péterrel és Judittal egy esküvőn ismerkedtünk meg, ahol ők mint vendég, én pedig mint esküvői fotós voltam jelen. Nagyon örültem, mikor telefonon felkerestek, hogy engem bíznak meg az esküvőjük fotózásával. Már akkor tudtam, hogy egy nagyon izgalmas kreatív esküvői fotózás vár ránk. Még az esküvői fotó előtt jelentkeztek nálam, együtt terveztük meg az esküvői helyszín fotódizájnját, a jókívánság táblát és a szüleik ajándékát is.

Tovább