• Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • Szmolár Márk - alkalmazott fotográfus

  ESKÜVŐI FOTÓZÁS

  AHOL A PILLANAT ÖRÖK EMLÉK MARAD

 • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ

  Esküvői és jegyes fotózás

Tippek esküvői fotózáshoz

1. Hozz létre egy rövid listát

Egy hasznos tippet kaptam esküvői fotózáshoz, mely akkor lesz segítségünkre, ha a történések hevében nem mindig tudjuk azokat a képeket megcsinálni, amiket szerettünk volna. Kezdő esküvő fotósok esetében ennek elkerülésére célszerű egy listát létrehozni, amin összegezzük a terveinket, amire bármikor rá tudunk lesni a nap folyamán. Ez különösen hasznos lehet pl.: családi felvételeknél. Nincs attól rosszabb, amikor a képeket visszanézed és rájössz, hogy nem készült fénykép a boldog párról a nagyival!

Tovább

Amit csinálok és amit szeretek csinálni (Kreatív esküvői fotózás)

Amit csinálok és amit szeretek csinálni – (kreatív esküvői fotózás)

A kreatív látásmódom és a képi megjelenítési technikáim a riporterként eltöltött évek alatt megszerzett tudáson nyugszanak, amit az esküvői fotózás alanyai, a jegyes párok folyamatosan inspirálnak. Magukkal ragadnak a különböző fotográfiai elemek és az általuk támasztott kihívások, egyszerűen imádom ezt. A sikeres képek egy vizuális hatásra alapulnak, mely így alkot kompozíciót. Ebben részt vesznek a grafikai elemek, a világítás, amely fokozza az esküvői fotózás kompozícióját, az információk megjelenése a témában és a legfontosabb, az emberi érzelem és a hangulat.

Tovább

10 dolog, ami alapján eldöntheted, hogy az esküvő fotós profi-e!

Egy amerikai esküvő fotós kolléga a blogjában írta, hogy még 2008-ban egy orosz esküvő fotós lemásolta a weboldalát, feltöltött néhány Moszkvában készített esküvői fotót és felhasználta a logóját és a képeit a saját cége promotálására. Természetesen amikor a sértett fotós felvette vele a kapcsolatot, az illető minden miatt a web designerét okolta.

Tovább