A legrémisztőbb esküvői fotós trend…

Az legijesztőbb esküvői fotós trend:
Képzeld el, hogy hosszú idő után megkapod az esküvő fotóidat és, hát mit is mondjak… nem túl szépek. A képek homályosak, rossz a megvilágítás, árnyékos az arcod és a pózok is elég bénák. Mi történt azokkal a gyönyörű esküvői fotókkal, amiket az esküvői fotós portfóliójában láttál?

Üdvözöllek a legújabb és legfélelmetesebb esküvő fotós trendben: ez a Fraudtography.

Lássuk, hogyan is működik:

Adott egy teljesen amatőr fotós, aki eldönti, hogy esküvőket akar fotózni, de úgy elég nehéz dolga lesz, ha nincsen egyetlen esküvői fotó sem a portfóliójában. Mit tesz a leleményesebb típus? – hát kölcsönvesz néhány mesés képet egy már jól ismert esküvői fotóstól és úgy adja el azokat, mintha a sajátja lenne.

Ez valójában törvénytelen, de ez inkább a fotós problémája. A valódi probléma az, hogy az esküvői párok egy olyan portfóliót látnak, ami káprázatos képekkel van tele és ennek ellenére egy tapasztalatlan esküvő fotós barbár módra fogja elkészíteni az esküvő fotójukat.

Hamarosan beszámolok majd egy megtörtént esetről, ami külföldön történt és megosztom azt a néhány apró, ám nagyon fontos szempontot, ami alapján kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb esküvő fotóst.